Ondersteuning gezocht – Vrijwilligers met hart voor de wijk

Beste wijkbewoner, ouder van kind op het Kindcentrum Westwijzer of betrokkene,

Geïnteresseerd in de wijkvereniging en welke taken voor jou leuk, leerzaam of gewoon gezellig kunnen zijn en waarmee je de activiteiten goed kunt ondersteunen?

Ken of ben je een goed bestuurslid of een vrijwilliger die zich wil inzetten voor de wijkactiviteiten voor jong en ouder?

Wijkvereniging Wijchen West zet zich al ruim 43 jaar in voor het welzijn van de bewoners van Wijchen-West. In juni 2024 kan alweer het 9-ste lustrum worden gevierd; een groot feest voor alle (oud-)wijkbewoners… mits er voldoende vrijwilligers zijn die zich willen inzetten voor het voortbestaan van alle activiteiten van de wijkvereniging.

Elk jaar worden traditionele én nieuwe activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld de seizoensopening, CheckPoints, Wii Bowlen, PubQuiz, kinderdisco’s of bingo’s, filmmiddagen, carnaval, griezelavond, bier- en wijnproeverijen, visdag, winterse schaatsbaan. Maar ook Paaseieren zoeken, knutselmiddagen, vossenjacht, boekbesprekingen, origami. En in de tijden van corona de online bingo’s of straatkrijtwedstrijd.

Er zijn bijeenkomsten in de vergaderruimte en aula, en iedereen kan sporten in de grote gymzaal; zie http://www.wijchenwest.nl/wp/activiteiten.

Er zijn nieuwbouwplannen voor de gehele multifunctionele accommodatie, waaronder de bar en aula, met meer licht en gezelligheid.

Er is een leefbaarheidscommissie met aandacht voor een veilige leefomgeving, waaronder speelvelden en –toestellen, verkeersveiligheid, onderhoud. De LBG is het formele contact vanuit de wijk Wijchen-West met de gemeente Wijchen.

Allemaal inzet door vrijwilligers met hart voor de wijk. Wijkbewoners die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving.

De huidige bestuurs- en commissieleden vragen jou om ondersteuning. Ken of ben je iemand voor bestuur, commissie of specifieke activiteiten? Spreek ons even aan of e-mail (zie http://www.wijchenwest.nl/wp/contactpersonen).

Een verdere omschrijving voor bijvoorbeeld taken voor het dagelijks bestuur staan hieronder in de links. Je kunt natuurlijk eerst rustig als algemeen bestuurslid instromen of helpen bij het organiseren of uitvoeren van activiteiten.

Functie omschrijving Voorzitter
Functie omschrijving Secretaris
Functie omschrijving Penningmeester

Volg de wijkvereniging op internet www.wijchenwest.nl. Voor de laatste nieuwtjes kunt u de wijkvereniging ook volgen op Facebook.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.