Ondersteuning gezocht – Vrijwilligers met hart voor de wijk

Beste wijkbewoner of betrokkene,

Kent u goed bestuurslid of een vrijwilliger die zich wil inzetten voor de wijkactiviteiten voor jong en ouder?

Wijkvereniging Wijchen West zet zich al ruim 36 jaar in voor het welzijn van de bewoners van Wijchen-West. In juni 2019 kan alweer het 8-ste lustrum worden gevierd; een groot feest voor alle (oud-)wijkbewoners… mits er voldoende vrijwilligers zijn die zich willen inzetten voor het voortbestaan van alle activiteiten van de wijkvereniging.

Elk jaar worden traditionele én nieuwe activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld de CheckPoints, Wii Bowlen, PubQuiz, kinderdisco’s, filmmiddagen, carnaval, griezelavond, bier- en wijnproeverijen, visdag, winterse schaatsbaan. Maar ook Paaseieren zoeken, knutselmiddagen, vossenjacht, boekbesprekingen, origami.

Er zijn bijeenkomsten in de vergaderruimte en aula, en iedereen kan sporten in de grote gymzaal; zie http://www.wijchenwest.nl/wp/activiteiten.

Er zijn renovatieplannen voor de gehele multifunctionele accommodatie, waaronder de bar en aula, met meer licht en gezelligheid.

Er is een leefbaarheidscommissie met aandacht voor een veilige leefomgeving, waaronder speelvelden en –toestellen, verkeersveiligheid, onderhoud. De LBG is het formele contact vanuit de wijk Wijchen-West met de gemeente Wijchen.

Allemaal inzet door vrijwilligers met hart voor de wijk. Wijkbewoners die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving.

De huidige bestuurs- en commissieleden vragen u om ondersteuning. Kent u iemand of bent u die persoon voor bestuur, commissie of specifieke activiteiten? Spreek ons even aan of e-mail (zie http://www.wijchenwest.nl/wp/contactpersonen).

Volg de wijkvereniging op internet www.wijchenwest.nl. Voor de laatste nieuwtjes kunt u de wijkvereniging ook volgen via twitter @wijchenwest of facebook.

Functie omschrijving Voorzitter
Functie omschrijving Secretaris
Functie omschrijving PenningmeesterBestuur- en commissieleden gezocht_001

 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.