Politie wijkagent

Onze wijkagent kan je vinden op: Politie wijkagenten

Henry van Gaalen, Wijkagent van Wijchen-Centrum

Hij is één van de 5 wijkagenten van de gemeente Wijchen. Henry is een heel ervaren (al 45 jaar!) en toegankelijke wijkagent. Je kunt zijn avonturen volgen op twitter Wijkagent_Henry en waar je hem ook een berichtje kunt sturen.

Spoed? 112! Geen spoed? 0900-8844.

Niet spoedeisende zaken (zoals aanhoudende overlast, verkeersonveiligheid ) melden via het algemene telefoonnummer van Politie Wijchen: 0900-8844 of van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur aan de Meester van Coothlaan 45. Op de website van de politie Wijchen staat meer informatie.

Buurtbemiddeling Wijchen
Waar mensen dicht op elkaar wonen leiden kleine irritaties soms tot ruzies of conflicten. Voor situaties waarbij het te ver voert om politie of justitie in te schakelen kent Wijchen de Buurtbemiddeling.
Buurtbemiddelaars kunnen u helpen samen met uw buren een oplossing te bedenken die voor beiden werkt. Buurtbemiddeling is er voor alle inwoners van de gemeente Wijchen die in een conflictsituatie zitten of dreigen te komen. Bemiddeling is gratis en de bemiddelaars zijn neutraal. Als u gebruik wilt maken van buurtbemiddeling kunt u uw naam, adres, telefoonnummer en de situatie mailen naar buurtbemiddeling@meervoormekaar.nl. of bellen 024 64 18 459. Buurtbemiddeling Wijchen, Campuslaan 6, 6602 HX Wijchen.

Wilt u meer informatie bezoek dan de website buurtbemiddelingwijchen.nl.