Platformvergadering accommodatiebesturen

Op woensdagavond 30 november 2011 is de platformvergadering in MFA Wijchen West.

De gemeente Wijchen telt zes dorpshuizen, vijf wijkcentra en een activiteitencentrum in Woezik. Tweemaal per jaar wordt door Meer Welzijn een besturenoverleg georganiseerd voor alle accommodatiebesturen. Elk overleg heeft een actueel thema dat wordt bepaald in overleg met de besturen. Het komende overleg is in november en staat in het teken van ‘Social Media’.

Het doel is de accommodatiebesturen bekend te maken met de mogelijkheden van digitale nieuwsbrieven, websites, Twitter, LinkedIn en Facebook. Mogelijkheden gericht op het bereiken en betrekken van de dorps- en wijkbewoners. MEER Welzijn heeft ook een ontwikkelfonds, bedoeld voor de ontwikkeling van nieuwe initiatieven in de gemeenschapsaccommodaties. Social
Media kán er één van zijn als de accommodatiebesturen daarvoor kiezen. Dit thema kent twee bijeenkomsten:

November – Informatieve presentatie over Social Media om accommodatiebesturen enthousiast te krijgen (incl. het opzetten van een twitter account, effectiviteit van gevonden worden op google, …)

December – Verdiepingsworkshop (incl. bijv. de website te beheren, optimaliseren en integreren, een facebook account aan te maken, digitale nieuwsbrief op te zetten, …)

Er is Wifi en internet beschikbaar voor de presentatie. De presentatie wordt voorbereid / verzorgd door:

Vanaf 19:30 uur inlopen. De vergadering start om 20:00 en zal duren tot 22:30 uur. Agenda 30 november 2011 en notulen 7 juni 2011.

Voor vragen kan je contact opnemen met Hans Bussink 024 641 84 59 of h.bussink@Meerwelzijnwijchen.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.