Ledenadministratie

Aanmelden voor lidmaatschap van de wijkvereniging kan via de website.
Afmelden kan door een mail te sturen naar de ledenadministratie.

Het lidmaatschap geldt van 1 augustus t/m 31 juli. Per jaar kost een gezinslidmaatschap 15 euro en een individueel of sportlidmaatschap 10 euro.

Uw contributie overmaken kan naar bankrekening:

NL63 RABO 0158 6692 90

We geven de voorkeur aan het jaarlijks incasseren via een automatische incasso. Een machtiging hiervoor kunt u aanvinken bij aanmelden. Voor de incasso aan het begin van het seizoen krijgt u incasso-aankondiging.

Van de 884 huishoudens in de wijk Aalsburg en Blauwe Hof (met een totaal aantal bewoners van ongeveer 2400) is bijna 50% lid van de wijkvereniging, en daarvan komen er 60% uit de Aalsburg en 40% van de Blauwe Hof. Daarnaast zijn er ruim 50 buitenwijkse leden uit de Kraaijenberg, Homberg, Heilige Stoel en Kloosterakker en ruim 25 buitenwijkse sporters.

Van het totaal van 450 leden wil helaas nog 50% een factuur ontvangen en heeft gelukkig al 50% een incasso-machtiging afgegeven om jaarlijks de lidmaatschapsbijdrage af te laten schrijven. Het bespaart de penningmeester het maken en afdrukken van de facturen met betalingskenmerk en vervolgens het controleren op betaling met juiste betalingskenmerk.

Bijna de helft van de huishoudens is lid van de wijkvereniging. Dat is een mooi aantal om de activiteiten voor jong en oud mee te bekostigen. Het aantal leden blijft gelukkig stabiel door nieuwe bewoners met kinderen op de school de Speelhoeve. Ook als wijkbewoners niet actief deelnemen aan de (sport)-activiteiten, kan door het lidmaatschap of een donateursbijdrage de betrokkenheid bij onze levendige wijk worden getoond. Dit vergroot de mogelijkheden voor de Westwijzer, de openstelling van het wijkgebouw en de wijkactiviteiten voor jong en oud.

Aangezien de wijk uit veel ‘hofjes’ bestaat is het mogelijk nieuwe bewoners te wijzen op het actieve bestaan van de wijkvereniging. Om bewoners te bereiken met Social Media heeft de wijkvereniging een informatieve website www.wijchenwest.nl en is ze te volgen met actuele berichten op twitter @wijchenwest. Ook kunnen wijkbewoners zich op LinkedIn aanmelden bij de groep Wijchen-West.

Interactief is Wijchen-West op Facebook: https://www.facebook.com/wijchenwest/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.