Kinderactiviteiten

Voor kinderen worden er het gehele schooljaar door activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Voor leden van de wijkvereniging zijn dit vaak gratis activiteiten, of worden ze tegen een gereduceerd tarief aangeboden. De volgende activiteiten zijn mogelijk:

Kinderdisco in de discohoeve het gehele jaar door

De kinderdisco is er voor verschillende groepen:
Groep 1-4: van 18,30 – 20.00 uur
Groep 5-8: van 19.30-21:30 uur

Carnaval in februari

Verkleden! 

Kinderfilms het gehele jaar door

Kinderen geven zelf hun favoriete film aan en kijken in de aula van de multi functioneel accommodatie Wijchen West naar de film op groot doek. Tussendoor is er pauze met limonade en chips.

Paaseieren zoeken met Pasen

Op het speelterrein van de dependance van de Speelhoeve zijn eieren verstopt en gaan de kinderen op zoek naar zoveel mogelijk eieren. Er zijn prijzen voor de best zoekers. Ouders kunnen op het terras genieten van een hapje en drankje.

Vossenjacht in mei

Door de hele wijk Wijchen West lopen ‘vossen’. Dit zijn bijzonder uitgedoste wijkbewoners. Kinderen, ouders, jongeren en ouderen gaan deze vossen zoeken en krijgen speciale opdrachten. Spannend wie de meeste vossen heeft gevonden!

Bingo

Meerdere keren per jaar organiseren we in de wijkvereniging een bingo voor de kinderen waar ze leuke prijzen kunnen winnen. Ze krijgen tussendoor wat te drinken en iets lekkers.

Speurtochten

Twee keer per jaar zetten we een speurtocht in de wijk uit. Met leuke opdrachten gaan de kinderen een route lopen. Halve wege de speurtocht krijgen ze wat lekkers en wat te drinken. De speurtochten zijn verdeeld in groep 1-4 en in groep 5-8, zodat we wat moeilijkheidsgraad voor de oudste kinderen erin kunnen brengen.

Sint Maarten lampionnenoptocht in november

Toneelstuk bij open vuur korven. Lopen door de wijk langs de huizen en zingen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.